Solovlucht

Wanneer de 28-jarige Savarana Termeer, voor dood geslagen, op de badkamervloer ligt, probeert ze te achterhalen wat haar bezield heeft om deze bizarre relatiekeuze te maken. Voor ze Gunter Lindemans ontmoette leidde ze voor het eerst, na veel zware beproevingen, een succesvol en zelfstandig leven als teammanager voor een multinational.
Savarana ging voorbij haar grenzen om deze uiterst complexe man te begrijpen, maar was dat wel zo’n verstandig plan? Ze stelt niet
alleen Gunter in vraag, maar ook zichzelf.
Lag haar sterk ontwrichte adoptieverleden aan de grondslag?

In haar 8e roman beschrijft Aloka Liefrink op beklemmende wijze het verhaal van een foutieve adoptiescreening en de latere gevolgen hiervan. Het is het hoopvol relaas van een ‘survivor’, een vrouw die ondanks grote tegenslagen rechtop blijft staan in de wereld.

Bestel Solovlucht via de webshop

Lezers over Solovlucht

“Ahhh wat jammer ik heb Solovlucht uit… Vanaf het begin tot het einde heeft het verhaal mij gegrepen. Was elke keer moeilijk weg leggen. Wederom een boek om supertrots op te zijn….”

“Prachtig boek! In 1 adem uitgelezen”

“Ben al aan p. 81. Kan niet ophouden met lezen. Binnenkort recensie op mijn blog”

“Dit boek wil ik graag bestellen voor een klant en als cadeau doen bij een aanbesteding .”

“WAAUW Aloka, wat heb je me ontroerd, tot in de diepste vezel geraakt met dit PRACHTIGE PRACHTIGE BOEK!!!”

“Ik wil u laten weten dat ik het een enorm leuk geschenk vind, mocht ik niet gewonnen hebben ging ik het sowieso toch kopen”

“Ben er helemaal in meegetrokken. Heel aangrijpend”

“Pakkend verhaal, aangrijpend verwoord”

“Yeahhhh, het speciaal voor mij gesigneerde boek van Aloka Liefrink is binnen. Ben zo benieuwd.”

“Besteld en betaald. Nu ongeduldig afwachten op mijn gesigneerd boek van mijn geliefde schrijfster Aloka. Ik ben helemaal weg van haar boeken. Heb ze allemaal en allemaal gesigneerd.”

Trailer van Solovlucht